Een heerlijke paraffine handbehandeling dat is uw handen of voeten nodig hebben. Want het gure weer komt er weer aan! Dit betekent voor veel mensen droge, ruwe, schrale handen of voeten. Met zelfs de neiging tot winterhanden of  kloven. Bereid uw handen of voeten goed voor met een verzorgende paraffine behandeling. De paraffine is een zeer verzorgende en verzachtende behandeling. Uw handen of voeten zullen direct een zichtbaar en voelbaar resultaat laten zien. Na de behandeling zijn uw handen of voeten en nagelriemen gehydrateerd en gevoed en voelen zijdezacht aan.

Wat doet Paraffine?

Een paraffine behandeling sluit de huid helemaal af, waardoor het een isolerende werking heeft en de doorbloeding toeneemt. Door de warmte gaan de poriën openstaan en kan de Repair crème goed worden opgenomen.

Hoe werkt een paraffine behandeling

Uw handen of voeten worden eerst gereinigd. Vervolgens worden de dode huidcellen verwijderen met de bodypeeling. Na de peeling te hebben afgespoeld, worden de handen of voeten gedroogd. Door de peeling kunnen de werkstoffen van de crème beter worden opgenomen in de huid. De handen of voeten in gemasseerd met de repair crème.  Daarna worden uw handen of voeten  één voor één bedenkt met de warme parafinne. De handen of voeten worden daarnaar met een  plastic afgedekt. U gaat dan heerlijk met uw handen of voeten in een badstoffen handschoen. Om zo de warmte te behouden. De warmte van de paraffine stimuleert de doorbloeding, het maakt de huid elastischer en verwijdert zo alle afvalstoffen. Na dat de paraffine zo’n 15 minuten zijn werk heeft gedaan wordt de paraffine verwijderd en voelen uw handen of voeten weer zijdezacht aan!